Tratamente Faciale

– CU APARATURA –
Servicii Pret / Sedinta

Tratament facial – OXIGEN HIPERBARIC – tratament calmant si de rejuvenare,  realizat cu ajutorul oxigenului hiperbaric si a fiolei active Institute BCN din gama Classic (vitamine, acid hialuronic, colagen, combinatii de diversi ingredienti activi, etc.)

·         Tratamentul include: demachiere, exfoliere, tratarea cu oxigen hiperbaric si cu o fiola cu ingredient activ din gama Classic.

·         Durata tratament: 30 de min.

190 Ron

Tratament- MICRODERMOABRAZIUNE si INFRAROSU– tratament facial de curatare prin exfoliere bazat pe vacuum si infrarosu, ideal pentru regenerare faciala si o exfoliere profunda.

·         Tratamentul include: demachiere, tonifiere, microdermoabraziune, aplicarea unei creme masca potrivita tipului de ten cu care se va sta sub lumina infrarosie.

·         Durata tratament: 30-40 min.

110 Ron

Tratament facial –  YOUNG- RADIOFRECVENTA si INFRAROSU –  tratament de intindere a pielii cu radiofrecventa bipolara si infrarosu, bazat pe tehnologia TermoSalud ce stimuleaza colagenul si elastina din piele, oferind un aspect intins si intinerit al pielii.

·         Tratamentul include: demachiere/ curatare, tratament radiofrecventa si infrarosu

Durata tratament: 35 min.

100 Ron

Tratament facial – HIFU FACELIFT PRO– tratament inlocuitor al liftingului facial chirurgical – terapie estetico-medicala bazata pe ultrasunete de frecvente inalte ce sunt focusate adanc in tesutul subcutanat pentru stimularea productiei de colagen (gat+decolteu, pometi+frunte, pometi+barbie/toate zonele). Se recomanda 1 data/an sau la 6 luni pentru piele imbatranita

·         Tratamentul include: Curatare/Demachiete, tratament HIFU, curatare, crema hidratanta adecvata tipului de ten.

·         Durata tratament: 45 min.–1 ora

400 / 1100 Ron

 

Servicii Pret / Sedinta

Oxygenera Pro – CLASSIC – tratament de lifting instant ce stimuleaza sinteza colagenului, antiacneic, rejuvenant, calmant, hidratant (in functie de ten).

Imbina oxigenul hiperbaric cu radiofrecventa hexapolara, microdermoabraziunea si Soft Laser si pulverizarea unei fiole Institute BCN gama Classic.

200 Ron

Oxygenera Pro – UP –  tratament de lifting instant ce stimuleaza sinteza colagenului, antiacneic, rejuvenant, calmant, hidratant (in functie de ten).

Imbina oxigenul hiperbaric cu radiofrecventa hexapolara, microdermoabraziunea si Soft Laser si pulverizarea unui mix din doua fiole Institute BCN gama Classic.

250 Ron

Oxygenera Pro  -ADVANCE –   ratament de lifting instant ce stimuleaza sinteza colagenului, antiacneic, rejuvenant, calmant, hidratant (in functie de ten).

Imbina oxigenul hiperbaric cu radiofrecventa hexapolara, microdermoabraziunea si Soft Laser si pulverizarea unui mix de fiole Advance/Cocktail sau o fiola din gama Advance/Cocktail

299 Ron
   

-CU APARATURA SI FIOLE INSTITUTE BCN –

 – FIOLE  EXTRA INSTITUTE BCN –
Servicii Pret / Fiola
Fiola Institute BCN CLASSIC 65 Ron
Fiola Institute BCN ADVANCE 100 Ron
Fiola Institute BCN COCKTAIL 150 Ron
Mix de fiole Institute BCN( combinatii cu diversi ingredienti activi) 100 Ron

– Aceste produse sunt destinate atat tratamentelor faciale cat si a tratamentelor scalpului si se pot adauga la orice terapie tratament de mesoterapie din oferta noastra

– Toate tratamentele faciale cu echipament includ: demachiere, tonifiere si aplicare de alte produse (dupa caz)

 – CLASICE –

Servicii Pret
TRATAMENTE-TERAPIE (cu fiola/crema si masaj facial)
BEAUTIFUL SKIN – tratament de curatare si ingrijire potrivit tipului de ten 109 Ron
SKIN COMFORT – tratament destinat tenului sensibil si/ sau cuperotic 140 Ron
WHITENING – tratament de albire a tenului si tratare a problemelor pigmentare 149 Ron
DRY AWAY – tratament pentru tenul uscat, deshidratat si imbatranit. Confera un puternic efect hidratare si un usor efect de lifting. Recomandat mai ales dupa expunerea excesiva la soare 135 Ron
ANTI-AGE – tratament destinat tenului matur 180 Ron
Tratament pentru CONTUR ochi & buze – mentinerea hidratarii normale a pielii, favorizarea microcirculatiei si a drenarii acestei zone 65 Ron

*Tratamentele constau in aplicarea demachiantului, tonifiere, peeling, dezincrustare, extractii, crema/fiola, masaj, masca si cremele de final (in functie de tipul de ten)  pentru fata, decolteu si ochi.

* Preturile tratamentelor nu includ pretul unei fiole, ci doar al cremei. Daca clientul doreste o fiola cu ingredient activ din gama Institute BCN, la pretul tratamentului se adauga pretul unei fiole Classic, Advance sau Cocktail, in functie de ce alege clientul.

SERVICII SUPLIMENTARE Pret
Masca faciala pentru orice tip de ten 30 Ron
Masaj facial 30 Ron
Curatare ten ( demachiere, peeling, extractii, crema de final dupa caz) 35 Ron